WINE
&
ART

Dvorac Pejačević Virovitica
01.09.2023. u 19:00 sati

Uzbudljivo putovanje vodi Vas ravno u čaroban Virovitički dvorac, gdje ćemo oživjeti umjetnost i okusiti slast vrhunskih vina na nezaboravnom WINE & ART festivalu.

Dragi putnici, dozvolite nam da vas povedem na jedinstvenu avanturu koja će ispuniti sva vaša osjetila! Ove godine, Virovitički dvorac pretvara se u pravu oazu za ljubitelje vina i umjetnosti, i mi vas pozivamo da budete dio te posebne čarolije!

Na WINE & ART festivalu, svaki trenutak će biti prožet beskrajnim ljepotama. Vinari iz regije predstavit će vam vrhunska vina koja su proizvedena s puno ljubavi i strasti. Njihovi okusi će milovati vaše nepce i ostaviti vas bez daha, a vinska priča će vas zauvijek obogatiti.

Ahhh, ali festival ne staje samo na vrhunskim vinima! Umjetnost će prožimati svaki kutak dvorca, pretvarajući ga u izložbu koja će vaše srce ispuniti toplinom i inspiracijom. Dobrodošlicu poželjeti grof Antun Pejačević,
razveseljavat će vas interpretacijom stihova vinske poezije. Bit će to večer u plemićkom duhu pa su za glazbu zadužene Contesse, vokalni ansambl iz Suhopolja, a KUD Virovitica s dvoranskim plesovima vratit će vas u vrijeme balova.

Uz pomno biranu pratnju – izvrsna vina virovitičkih vinara, uživat ćete u plemićkom društvu, sjajnoj glazbi, plesu i gurmanskim zalogajima koje potpisuju budući kuhari iz Strukovne škole Virovitica.

FIRST MINUTE PONUDA

Smještaj u elegantnom apartmanu 4*

Butelja vina lokalne vinarije

2 ulaznice za WINE & ART

150,00 € / 2 noćenja

Ponuda vrijedi di 15.08.2023. godine ili do popunjenosti kapaciteta.

Sada, evo trenutka koji ste svi čekali! 😍 Kao iznajmljivač predivnog apartmana u blizini dvorca, odlučili smo vam prirediti nešto posebno. Svaka rezervacija smještaja u našem apartmanu u periodu od 01. do 03. rujna 2023. godine dobiva ne samo ugodan boravak u udobnom ambijentu, već i DVIJE karte za WINE & ART festival!

To je prava prilika da otkrijete čari festivala i da svoj odmor učinite nezaboravnim iskustvom. Zamislite, ujutro šetate po prekrasnom Virovitičkom dvorcu, a navečer se opuštate uz čašu vrhunskog vina i umjetnost koja oživljava pred vašim očima. Magično, zar ne?

Kako osvojiti karte? Samo rezervirajte smještaj u našem apartmanu u navedenom razdoblju, a mi ćemo vas nagraditi ulaznicama za najuzbudljiviji festival godine! 

Budite brzi jer broj karata je ograničen, a ovo iskustvo sigurno nećete htjeti propustiti! Rezervirajte svoj boravak i osvojite karte za WINE & ART festival već danas!

MAGIC
&
WINE

U PLEMIĆKOM RUHU

Dvorac Janković Suhopolje
Centar za posjetitelje
08.09.2023. u 20:00 sati

Izvrsna vina, zeleni perivoj s prekrasnim dvorcem, mir, tišina, mirisi prirode u Suhopolju… Prava magija! I u prenesenom i u doslovnom značenju, jer vas u zabavnom dijelu programa očekuje mađioničarski show Magic Leon. Ima li bolje pozivnice za bijeg s asfalta i male užitke koje život čine slađim?

Opustiti se na trenutak u dvorcu u kojem su nekad živjeli Jankovići – grof Ivan Nepomuk sa suprugom barunicom Terezijom i kasnije Elemir sa svojom Ilkom – neočekivano je iskustvo. Uz magična vina sljubljena s platom grofa Jankovića uživat ćete u harmoniji okusa, ljepoti kasnog ljeta i glumačkom umijeću Gorana Košija.

FIRST MINUTE PONUDA

Smještaj u elegantnom apartmanu 4*

Butelja vina lokalne vinarije

2 ulaznice za MAGIC & WINE

180,00 € / 2 noćenja

Ponuda vrijedi di 15.08.2023. godine ili do popunjenosti kapaciteta.