Turističke usluge

Sadržaj koji Vam nudimo kao dodatnu ponudu
za nezaboravan provod u Virovitici.

Najam
bicikla

Najam bicikala u Virovitici pruža vam izvanrednu priliku da istražite ljepotu ovog prekrasnog grada na jedinstven i aktivan način. Uz našu uslugu najma bicikala, moći ćete uživati u vožnji kroz slikovite ulice, istraživati znamenitosti i otkrivati skrivene kutke. Naša flota bicikala uključuje različite veličine i stilove, tako da svatko može pronaći bicikl koji odgovara njihovim potrebama. Uz bicikl, pružamo kartu s označenim biciklističkim stazama i zanimljivostima. Iskoristite ovu dodatnu uslugu koju nudimo i doživite Viroviticu na potpuno nov način. Rezervirajte svoj bicikl danas i započnite svoju avanturu!

Pustolovni
turizam

Pustolovni turizam u Virovitici i okolici pruža vam nevjerojatnu priliku da istražite netaknutu prirodu kroz planinarenje i šetnje stazama. Naša usluga pustolovnog turizma omogućuje vam da se udaljite od gradske vreve i uživate u spektakularnim pejzažima, prostranim šumama i osvježavajućem zraku. Bez obzira jeste li iskusni planinar ili ljubitelj šetnji, ovdje ćete pronaći staze prilagođene vašim preferencijama i sposobnostima. Naše stručno osoblje pružit će vam informacije o stazama, prirodnim znamenitostima i sigurnosnim uputama. Iskoristite ovu dodatnu uslugu koju nudimo kao dio iznajmljivanja apartmana i doživite prirodnu ljepotu Virovitice i okolice na nezaboravan način.

Rezervirajte dodatnu uslugu za svoj boravak u Virovitici!

Ako trebate dodatnu turističku uslugu kako bi Vaš boravak na području Virovitičko-podravske županije bio aktivniji, obratite nam se sa upitom i napravit ćemo PERSONALIZIRANU ponudu samo za Vas u skladu s Vašim potrebama.